Coaching

Als je het wel zou weten, wat zou je dan doen..?

Je wilt wel in beweging komen, maar je merkt ook dat je steeds een beetje vastloopt. Je loopt tegen oude patronen aan of de dingen gaan niet helemaal zoals je gehoopt had. Of je merkt dat je al tijdenlang last hebt van overmatige stress. Heel frustrerend zeker als je zelf niet zo goed weet hoe je die patronen moet doorbreken.

Tijd voor een coach! Samen met je coach bepaal je wat je wilt ontwikkelen en bereiken tijdens de coaching. Door middel van gesprekken, oefeningen en opdrachten helpt de coach je om zelf oplossingen te vinden. Jouw nieuwe inzichten in jezelf en in situaties maken het mogelijk om nieuwe afwegingen en keuzes te maken. Bijvoorbeeld ten aanzien van nieuw gedrag.

In onze aanpak houden we de volgende definitie steeds in ons achterhoofd:

“Coachen is iemands potentiële kwaliteiten vrijmaken en belemmeringen wegnemen zodat iemand zo goed mogelijk presteert. Het is geen onderwijzen maar het leren bevorderen. Het gaat erom het zelfvertrouwen en het eigen leiderschap te vergroten.”

We maken onder meer gebruik van onze ervaringen met Transactionele Analyse, NLP, Systemisch Werk, Appreciative Inquiry, Rationele Emotieve Therapie en het werk van John Whitmore en Timothy Gallwey.

Kennismaken?

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen om jezelf of je team te laten groeien?
Neem contact met mij op.

Contact