Over Blue Talent

En toen was daar ineens Blue Talent! In 2012 besloot ik dat het tijd was voor een volgende stap. Na 15 prachtige en vooral leerzame jaren bij achtereenvolgens KPN, Rvdb en van Harte&Lingsma koos ik voor het zelfstandig ondernemerschap. Afkomstig uit een ondernemersfamilie moest het er toch ooit van komen!

Blue Talent richt zich op de professionals, teams en organisaties die zich verder willen ontwikkelen. Soms omdat ze vastlopen, soms omdat ze vinden dat ze bepaalde vaardigheden missen, en soms omdat ze eenvoudigweg nog beter willen worden dan ze al zijn.

Blue Talent ontwikkelt traineeships, geeft trainingen, begeleidt teams en coacht. De aanpak hangt van de vraag en situatie af: vertragen of juist versnellen, actie of juist reflectie, diepgang of juist verbreden? Toch is onze aanpak duidelijk herkenbaar aan de volgende steekwoorden: inzicht, eigen leiderschap, energie, authenticiteit en resultaat.

In onze programma’s maken we gebruik van onze eigen creativiteit en ervaringen, van logisch nadenken en van verschillende concepten uit de Appreciative Inquiry, Transactionele Analyse, NLP, Covey, Quinn, Bateson en Systeem Theorie. De (persoonlijkheids-) testen die we inzetten zijn gebaseerd op de BIG 5, MBTI en DISC.

Blue Talent werkte onder meer voor de volgende opdrachtgevers:
KLM – HILLSTAR – WE ARE KEEN – MWM2 – KPN – TELFORT – DURA VERMEER – HSO – RVDB – ROYAL IHC – VODAFONE ZIGGO – TSNED – UNIVERSITEIT UTRECHT – AMC – NUTRECO – RIJKSMUSEUM 

“Moving you and your team forward”

Over René Huurdeman

Wat is eigenlijk mijn drijfveer? Waarom heb ik voor dit vak gekozen en waarom boeit me dat toch zo?
Zakenman of artiest, dat wilde ik vroeger worden! Maar toen ik tijdens mijn stage eind jaren ’90 bij KPN zag dat al die accountmanagers in mooie blitse leaseauto’s reden was ik verkocht! Ik leerde er veel, ik genoot van de vrijheid, maar het allermooiste vond ik uiteindelijk alle trainingen die ik er als trainee mocht volgen.
Er ging een wereld voor me open. De vaardigheidstrainingen maakte het presenteren, het onderhandelen en het voeren van allerlei gesprekken leuker en makkelijker. Maar wat me vooral boeide waren de trainingen waarbij het ging over “wie ben ik nu eigenlijk”, “wat is het effect van mijn gedrag op anderen”, “wat zijn mijn talenten en drijfveren”, “wat wil ik en waarom zeg of doe ik dat niet gewoon”, en ga zo maar door.
Al had ik niet meteen antwoord op al deze vragen, de geest was uit de fles. Eén ding was voor mij in ieder geval duidelijk geworden: ik wil trainer worden. Ik wil mensen helpen antwoorden te vinden op dit soort vragen. Het antwoord op deze vragen draagt namelijk bij aan het ontwikkelen van je (eigen) leiderschap. Als we er allemaal in zouden slagen om te doen wat we willen, op een manier die bij ons past en met oog voor de wereld om ons heen… Wauw!

Inmiddels werk ik sinds 2003 als trainer en (team)coach. Ik leerde het vak door verschillende opleidingen en persoonlijke gebeurtenissen, en door mijn werk voor Rvdb en vanHarte&Lingsma.

 

Samen met

Blue Talent trekt veelvuldig op met verschillende organisaties, experts en professionals uit het vakgebied. Samen sparren we over de beste oplossingen, inspireren we elkaar en werken we samen bij onze opdrachtgevers. De professionals verbonden aan Blue Talent beschikken allemaal over ruime ervaring, hebben hun eigen authentieke verhaal en zijn stuk voor stuk gepassioneerd over het vak.
Christine Slootweg
Christine Slootweg

Trainer en coach

 
Erik Hornman
Erik Hornman

Executive coach en facilitator

 
Meike Karsten
Meike Karsten

Coach

 
Stephan Seegers
Stephan Seegers

Trainer en coach

 
Eveline Marcus
Eveline Marcus

Coach

 
Robin van Soolingen

Executive coach en facilitator

 
Blue Talent
Blue Talent

Sponsor van War Child

 

Kennismaken?

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen om jezelf of je team te laten groeien?
Neem contact met mij op.

Contact