Teamontwikkeling

Team- ontwikkeling

Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Zoeken teamleden elkaar te weinig op? Wil je meer focus en onderling vertrouwen binnen jouw team? Botert het niet? Of heb je het gevoel dat er nog veel meer mogelijk is met het team? Dan is het misschien de hoogste tijd om elkaar weer even in de ogen te kijken. Om stil te staan bij hoe het gaat en hoe we het nu eigenlijk doen met elkaar.
Soms helpt de praktische aanpak. We zetten de horloges weer gelijk. We staan stil bij waar we eigenlijk van zijn en bij de waarde die we als team willen toevoegen. We stellen doelen en maken heldere afspraken over de stappen die nodig zijn die doelen te behalen.

Soms is er meer aan de hand en moeten er harde noten gekraakt worden. Dan gebeurt er zoveel in de onderstroom en is er sprake van achterstallig onderhoud of hebben oude conflicten of gebeurtenissen uit het verleden effect op het dagelijks functioneren van het team.

Wat er ook aan de hand is, daar komen we met elkaar snel genoeg achter. Met het team leggen we de thema’s op tafel.

Onze aanpak is erop gericht meer verbinding, begrip en onderling vertrouwen te creëren. Het resultaat? Het samenwerken gaat makkelijker en is leuker. Het eigenaarschap is vergroot, teamleden leren te gaan staan voor zichzelf en voor elkaar. Er is nieuwe energie vrijgekomen en het is voor iedereen helder waar we van zijn en welke waarde we willen toevoegen. Voor onszelf, voor het team, voor de organisatie en voor de klant!

In onze aanpak maken we gebruik van onze ervaringen met Appreciative Inquiry, NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werk en DISC.

 

“Moving you and your team forward”

Kennismaken?

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen om jezelf of je team te laten groeien?
Neem contact met mij op.

Contact