Training & Traineeships

De beste leider ben ik zelf
Blue Talent ontwikkelt in samenwerking met haar opdrachtgevers trainingen en traineeships voor verschillende doelgroepen. Tijdens onze programma’s staat de persoonlijke groei van de deelnemers centraal. Wat zijn jouw unieke talenten, wat drijft je, waar wil je naar toe? Maar ook wat weerhoud je, wat zijn je valkuilen en welke vaardigheden heb jij nog te ontwikkelen om nog beter te worden in je vak? Hoe word ik de beste versie van mezelf.
De programma’s zijn opgebouwd volgens de principes van het 70-20-10 leren; leren door te doen in de praktijk, leren van en met elkaar en leren door middel van training en kennisdeling.

We vergroten het leerrendement door variatie in leeromgeving en variatie in leeractiviteiten. Tijdens de bijeenkomsten stimuleren we de deelnemers op diverse wijzen:

  • ervaringsgerichte oefeningen
  • voorbereidings- en reflectieopdrachten
  • mini-colleges
  • praktijkprojecten
  • creatieve werkvormen
  • simulaties (games) en intervisie.

Soms combineren we de trainingen met 1-op-1 coaching. Leidinggevenden of talentcoaches uit de eigen organisatie worden nauw betrokken bij het programma.

 

“Moving you and your team forward”

Over het programma

Er staan altijd vier elementen centraal tijdens de programma’s.
r
Taak
welke vaardigheden heb ik te ontwikkelen ten behoeve van mijn huidige of toekomstige rol?
Ik
wie ben ik, wat zijn mijn drijfveren, welke overtuigingen helpen mij, en welke niet. Welke stappen heb ik dan te zetten?
Wij
Hoe werk ik samen met mijn collega’s, hoe zorg ik dat we dingen voor elkaar krijgen?
Context
Wat vraagt dat van mij en van ons binnen de context waarbinnen wij ons begeven?
Op verzoek biedt Blue Talent ook losse modules aan rondom thema’s als: Leiderschap, Leiden van veranderingen, Adviseren, Effectief Beïnvloeden, Coachingsvaardigheden, Samenwerken en Onderhandelen.

Kennismaken?

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen om jezelf of je team te laten groeien?
Neem contact met mij op.

Contact